Ningbo Xiangshan Wahsun Polika & ʻŌpala Nā huahana Co. Oihana
ʻAhana Nupepa

Huahana Huahana o ka Hale Pe'i

2021-07-16
Peʻa peʻe, māmā, stackable noho hana, 'aʻole wale maʻalahi e neʻe, akā, mālama wahi. ʻO ka ʻaoʻao o ka noho a me ka ʻaoʻao hope i hana ʻia me ka plastik PP puʻupaʻa i hoʻokahi ʻāpana i hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka mold; ʻO ke kiʻi o ka noho a me nā wāwae o ka noho he mau paipu kila huinahā i kāpī ʻia me ka pauka kālā electrostatic. ʻOi aku ka ikaika a ʻoi aku ka lōʻihi o nā paipu kila square ma mua o nā paipu kila poepoe; ʻO ka lalo o ke kiʻi noho maʻamau e like me nā wāwae wāwae e hoʻohui ʻia i ke kūlana pili honua i mea e pale ai i ka paheʻe ʻana a pale i nā ʻōpala ma ka papahele. E hoʻohana i nā manawa: nā ʻoihana hoʻomaʻamaʻa like ʻole, nā kula ma nā pae āpau, nā wahi ākea, nā halemai, nā hale ʻaina, nā hōkele, nā hui, nā ʻohana a me nā wahi ʻē aʻe.
ʻAʻole paha ʻoe makemake i kona ʻano paʻakikī. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ua pelu ʻia mai kahi ʻāpana mea, ʻike ʻia hoʻi he noho peʻe. He kūpono loa ia no nā lako liʻiliʻi ʻē aʻe. ʻAʻole pono ʻoe e noʻonoʻo i ke ʻano holoʻokoʻa, no ka mea, he wahi mālamalama.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept