Ningbo Xiangshan Wahsun Polika & ʻŌpala Nā huahana Co. Oihana
ʻAhana Nupepa

Nā manawa hoʻohana no ka pelu ʻana i nā hīnaʻi

2023-06-17
ʻO nā hīnaʻi peʻa he mau pahu hiki ke hoʻopili ʻia a wehe ʻia no ka mālama maʻalahi a me ka lawe ʻana. Hoʻolālā ʻia lākou e hāʻawi i kahi hopena kūpono no ka hoʻonohonoho ʻana a me ka lawe ʻana i nā mea, ʻoi loa i nā kūlana i kaupalena ʻia ka wahi.

Loaʻa nā hīnaʻi peʻa i nā ʻano nui, nā ʻano, a me nā mea hana, me ka lole, ka plastic, a me ka metala. Hāʻawi pinepine lākou i nā lima paʻa no ka lawe ʻoluʻolu a loaʻa paha nā keʻena hou a i ʻole nā ​​ʻeke no ka hoʻonohonoho maikaʻi ʻana. Hoʻokomo pū kekahi mau hīnaʻi peʻe i nā poʻi a i ʻole nā ​​uhi no ka pale ʻana i nā mea i loko a i ʻole e mālama pono iā lākou i ka wā o ka lawe ʻana.

Hoʻohana mau ʻia kēia mau hīnaʻi i nā ʻano hoʻonohonoho like ʻole, e like me:

Kūʻai: Hiki ke lawe ʻia nā hīnaʻi peʻa i ka hale kūʻai a i ʻole ka mākeke o nā mahiʻai e lawe i nā mea kūʻai a me nā mea kūʻai ʻē aʻe. He ʻokoʻa kaiaola lākou i nā ʻeke plastik hoʻohana hoʻokahi.

Ka mālama ʻana a me ka hoʻonohonoho ʻana: Hiki ke hoʻohana ʻia nā hīnaʻi peʻa i loko o nā keʻena, nā papa, a i ʻole ma lalo o kahi moena e mālama ai i nā lole, nā mea pāʻani, nā mea pono, a me nā mea ʻē aʻe. Ke hoʻohana ʻole ʻia, hiki ke pelu ʻia a mālama maʻalahi.

ʻO nā pīniki a me nā hana waho: He māmā a hiki ke lawe ʻia nā hīnaʻi peʻa, e kūpono ana ia no ka hoʻopaʻa ʻana i nā meaʻai, nā mea inu, a me nā mea pono no ka pīniki. Hiki iā lākou ke lawe maʻalahi i nā paka, nā kahakai, a i ʻole nā ​​huakaʻi hoʻomoana.

Holoi: Hoʻohana mau ʻia nā hīnaʻi peʻa me nā ʻaoʻao mesh a i ʻole ka ea no ka ʻohi a lawe ʻana i ka lole. Hāʻawi lākou i ka holo ʻana o ka ea e pale i nā ʻala a hiki ke hāʻule a mālama ʻia ke hoʻohana ʻole ʻia.

Mea hoʻonani hale: Ua hoʻolālā ʻia kekahi mau hīnaʻi peʻe me ka hoʻopiʻi nani a hiki ke hoʻohana ʻia i mau koho waiho ʻana. Hiki iā lākou ke hoʻohui i kahi paʻi o ke ʻano ʻoiai e hāʻawi ana i nā ʻōnaehana mālama pono.

Ke koho ʻana i kahi hīnaʻi pelu, e noʻonoʻo i nā mea e like me ka nui, ka lōʻihi, ka hiki ke kaumaha, a me ka maʻalahi o ka pelu ʻana a me ka wehe ʻana. Eia hou, e hōʻoia e hoʻokō ka hīnaʻi i kāu mau pono a me kou makemake, inā paha no ke kūʻai ʻana, mālama ʻana, a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept